Suma colosală cu care își plătește fostul ministru Elena Udrea avocatul care o reprezintă în Costa Rica


Presa a aflat onorariile pe care le încasează avocații Elenei Udrea și Alinei Bica.

Tag-uri: #Elena Udrea

Avocatul care o reprezintă pe Udrea în instanță încasează 10.000 de dolari, în timp ce al fostului șef al DIICOT, Alina Bica, primește 15.000.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni și condițiile în care trăiesc Udrea și Bica în închisoarea din Costa Rica. Tăbăcaru a spus că ambele se află în ,,aripa bună” a închisorii, după care a precizat cînchisoarea ,,arată ca în Narcos” (n.r. un serial foarte popular, al cărui subiect e viața  traficanților de droguri)

Omul de afaceri a lămurit și motivul pentru care Udrea nu a mai dorit să împartă apartamentul cu Bica (n.r. cele două au împărțit același apartament o vreme). Potrivit acestuia, conflictul dintre cele două a apărut fiindcă pe Bica o nemulțumeau aparițiile publicea ale Elenei Udrea. Cele două s-ar fi apropiat din nou doar după ce Bica a aflat despre sarcina Elenei. Tot Bica ar fi fost și cea care a dus-o pe Udrea la spital în ziua în care a născut. 

Udrea și Bica au fost reținute în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România. Potrivit legii locale, cele două vor sta în arest preventiv două luni, iar în această perioadă va fi inițiată și procedura de extrădare. 

related posts

Modifică setările cookies