Era copilul minune al filmelor de groaza. Cum s-a transformat fetita blonda din imagine intr-o domnisoara sexy


La varsta de 8 ani, Chloe Moretz a obtinut unul dintre rolurile principale in filmul de groaza "The Amity Ville Horror", in care a jucat alaturi de actori importanti de la Hollywood cum ar fi Ryan Reynolds sau Mellisa George.


Considerata unul dintre copiii minune ai Hollywood-ului, imediat dupa incheierea filmarilor Chloe a semnat diferite contracte, ea jucand in proiecte importante de la Hollywood precum Desperate Housewives, Dirty sexy Money, 500 Days of Summer, Hugo sau 30 Rock.

Candva o fetita blonda adorabila cu chip de papusa, Chloe s-a tarnsformat de-a lungul anilor intr-o domnisoara care promite sa devina nu doar una dintre cele mai de succes actrite din L.A, ci si una dintre cele mai frumoase.

Moretz impliniste in curand 16 ani si, la varsta ei are deja un portofoliu bogat de filme, precum si experienta pe care multi dintre colegii de breasla si-ar dori-o.

Mandra de reusitele ei, Chloe se pregateste acum sa lanseze doua filme, Movie 43 si Carrie, si a semnat deja contracte pentru alte sase mari pelicule: Man Under, Kick-Ass2, The Rut, The Drummer, Dance of the Mirlitons si Trolls.

Cu toate ca uneori, din cauza cerintelor de la Hollywood, ea adopra un stil care o afce sa para mai matura decat este, Moretz promite sa nu lase celebritatea sa o schimbe. Ramane de vazut daca va putea respecta acest obiectiv.

  • Era copilul minune al filmelor de groaza. Cum s-a transformat fetita blonda din imagine intr-o domnisoara sexy

related posts

Modifică setările cookies