Era copilul minune din Familia Addams. Cum s-a transformat fetita cu mustacioara, Kaitlyn Hooper, intr-o tanara frumoasa si atragatoare


O multime de staruri de la Hollywood s-au lansat in lumea showbizz-ului inca din copilarie, cand au dat viata unor personaje legendare. Macaulay Culkin, Kristen Dunst sau Drew Barrymore sunt doar o parte dintre ei, insa lista mini-vedetelor este una lunga, din care face parte si Kaitlyn Hooper.


Kaitlyn Hooper si-a lansat cariera cinematografica in filmul "Familia Addams", in care intruchipa cel mai tanar personaj al peliculei: Pubert Addams. 

Top 5 filme pentru copii de vazut in aceasta iarna

Alternand rolul cu sora ei geamana, Kristen, micuta Kaitlyn a ramas in istoria cinematografiei drept fetita cu mustacioara a lui Gomez si Morticia Addams.

Candva un copil adorabil, cu obrajorii bucalati si manute dolofane, actrita s-a transformat intr-o tanara superba care ar putea oricand sa revina pe micile si marile ecrane.

Momentan despre surorile Hooper nu se mai stie nimic din punct de vedere profesional, ele intrand intr-un con de umbra dupa rolul fabulos pe care l-au facut in "Familia Addams".

Cu putin noroc insa, ele s-ar putea transforma in adevarate senzatii ale noii generatii de vedete Hollywood.

Foto: PhotosTooFab

  • Era copilul minune din Familia Addams. Cum s-a transformat fetita cu mustacioara, Kaitlyn Hooper, intr-o tanara frumoasa si atragatoare

related posts

Modifică setările cookies