Este combinatia perfecta intre Angelina Jolie si Brad Pitt. Cat de mult s-a transfomat Shiloh Jolie Pitt


Shiloh mosteneste frumusetea parintilor ei si a atras atentia lumii intregi cu stilul vestimentar pe care il adopta in ultima vreme. Se imbraca asemeni unui baietel si vrea sa fie ca fratii ei. Iata cat de mult s-a transformat micuta in ultimii ani.


 2008

 Parul blond al lui Shiloh ii incadreaza natural fata si cade dragalas intr-o parte.

 

 

 2009

Shiloh a incercat bretonul pentru prima data la varsta de 3 ani. A optat pentru varianta bretonului intr-o parte.


 

2010

Varsta de 4 ani este marcata de prima tunsoare iesita din comun a lui Shiloh. Si-a pastrat parul intr-o parte, dar a mers cu varianta scurta. Adaosul mai multor straturi i-a conferit parului ei subtire un aspect voluminos.

 

2011

Multi considera ca  perioada in care parul creste dupa ce a fost tuns scurt este una putin ciudata. Ei bine, asta nu a fost cazul lui Shiloh, bobul fiind solutia pefecta pentru ea.

 

2012

Bobul lui Shiloh nu a rezistat foarte mult. Copila in varsta de 6 ani a dat dovada de mult curaj cand a optat pentru o tunsoare dramatica, pe care multi adulti nu indraznesc sa o aiba!

 

2013

Usor usor, parul lui Shiloh s-a transformat intr-un bob chic. La varsta de 7 ani, seamana din ce in ce mai mult cu mama ei, Angelina.

 

2014 

Shiloh a inceput sa poarte aproape tot timpul haine de baietei. Parul si-l tine aranjat intr-un bob scurt, intr-o parte.

2015

Fetita superba isi pastreaza stilul. Ramane la acelasi bob, stilizat, cu carare pe-o parte. 


2016

Tot ce-si doreste Shiloh este sa le semene fratilor sai mai mari.


2017

Frumusica blonda in varsat de 11 ani isi ascunde trasaturile perfecte. Isi pastreaza preferintele pentru hainele largi, de baietei.


  • Este combinatia perfecta intre Angelina Jolie si Brad Pitt. Cat de mult s-a transfomat Shiloh Jolie Pitt

related posts

Modifică setările cookies