Angelina Jolie, la una dintre rarele aparitii alaturi de fiica ei, Shiloh. Cum arata la 9 ani fiica cea mare a vedetei


Cand vine vorba de viata ei privata si mai ales de copii, Angelina Jolie incearca sa fie foarte discreta. De aceea, mare le-a fost mirarea jurnalistilor cand actrita a luat-o pe fiica ei cea mare, Shiloh, intr-o calatorie in Turcia.


In calitate de luptatoare pentru drepturile oamenilor si ambasador al Natiunilor Unite, Angelina Jolie a vizitat cateva dintre cele mai mari tabere de refugiati sirieni si irakieni din Turcia. Ea luat-o pe fiica biologica cea mai mare in aceasta vizita oficiala, spre surprinderea tuturor celor care stiu ca este discreta in privinta vietii ei de familie.

La 9 ani, Shiloh seamana tot mai mult cu celebrii ei parinti, imprumutand atat din trasaturile Angelinei, cat si din ale lui Brad. Spre deosebire de mama ei insa, care este intruchiparea feminitatii, fetita adopta un stil mai baietos si mai relaxat. Angelina o incurajeaza sa isi exprime personalitatea cum simte ea.

"Pentru mine e fascinanta, ma fascineaza deciziile pe care le ia. Nu voi fi niciodata genul de parinte care sa-si forteze copiii sa fie ceva ce nu vor sa fie. E un mod gresit de a creste un om.  Cred ca ar trebui sa-i lasam pe copiii nostri sa-si exprime firile fara sa-i judecam, e o parte importanta din dezvoltarea lor ca adulti", a spus Angelina.

Vedeta a adaugat ca societatea inca are de invatat ca nu e sanatos sa ne judecam unii pe altii si sa ne etichetam doar pentru ca putem face acest lucru.

  • Angelina Jolie, la una dintre rarele aparitii alaturi de fiica ei, Shiloh. Cum arata la 9 ani fiica cea mare a vedetei

related posts

Modifică setările cookies