Shiloh, fiica mai mare a Angelinei Jolie, se simte mai bine ca baiat. Cum arata in cele mai noi imagini, la 11 ani


Daca la inceput i s-a parut ciudat ca fiica sa mai mare, Shiloh, sa poarte haine de baieti si sa se tunda scurt, Angelina Jolie a acceptat intre timp acest lucru. Vedeta a recunoscut, mai demult, ca a fost la psiholog cu fetita sa mai mare, pentru a o intelege mai bine, si a hotarat sa o lase sa traiasca asa cum vrea ea. "Vrea sa fie baiat", spunea actrita intr-un interviu.


Cele mai recente imagini surprinse in Namibia, tara in care Angelina a nascut-o pe fetita sa, dovedesc ca Shiloh nu trece printr-o "faza", asa cum credea la inceput mama sa. Shiloh arata si se imbraca exact ca un baiat de 11 ani. Procesul de schimbare al lui Shiloh a inceput pe cand avea numai 3 ani, atunci cand a renuntat la hainele de fete. Angelina spunea, in trecut, ca fata le-a cerut si si fratilor sai sa ii spuna "John". 

Foto: Shiloh, in stanga

"Ii place foarte mult sa poarte treninguri si costume. Deci, cel mai adesea, poarta un costum cu cravata si o jacheta sau un trening. Vrea sa fie baiat. Asa ca a trebuit sa ii tundem parul. Ii plac numai lucrurile de baieti. Crede ca este la fel ca fratii ei", povestea Angelina.

"Eu cred ca este fascinanta prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de parinte care sa isi forteze copilul sa faca ceea ce nu vrea. Asta ar insemna sa fiu un parinte rau. Copiii ar trebui sa fie lasati sa se exprime, fara sa ii judecam, pentru ca asta este o parte importanta din procesul lor de maturizare", spunea mai demult Angelina Jolie. 

Angelina si fiica sa s-au reintors in Namibia pentru a asista la deschiderea unui adapot care protejeaza animalele salbatice. 

  • Shiloh, fiica mai mare a Angelinei Jolie, se simte mai bine ca baiat. Cum arata in cele mai noi imagini, la 11 ani

related posts

Modifică setările cookies