Angelina si fiicele ei, in centrul atentiei, pe covorul rosu. Cum arata acum Shiloh si Zahara


Angelina isi ia adesea copiii cu ea, atunci cand merge la evenimente si are grija ca micutii sa fie implicati in fiecare aspect al vietii ei, fie si pe rand. De data aceasta, frumoasa actrita a fost insotita de Zahara si Shiloh, fiicele cele mari, pe covorul rosu de la National Board of review Gala.


Angelina Jolie are una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood, fiind mama naturala sau adoptiva a sase copii. In ultima perioada cea mai mediatizata dintre ei a fost Shiloh, doar pentru motivul ca prefera sa traiasca, sa arate si sa se imbrace ca un baiat.

Insa Angelina nu face deloc diferenta intre copiii sai, iar acestia isi insotesc, impreuna sau pe rand, mama, la evenimente la care paparazzi nu ii scapa din ochi nici o secunda. 

Zahara, in varsta de 13 ani si Shiloh, in varsta de 11, au pozat langa Angelina, iar imaginile le arata intr-o dispozitie foarte buna. Fetitele au ras cu gura pana la urechi si s-au simtit excelent, in ciuda faptului ca Shiloh a avut mana bandajata. Micuta s-a accidentat la snowboarding.

Daca nu am sti ca este fetita, nu am putea ghici niciodata asta despre Shiloh Jolie-Pitt. Fata arata intocmai ca un baietel si imaginile cu ea nu inceteaza sa ii uimeasca pe fani, din ce in ce mai mult: dupa spusele Angelinei, se simte mai bine imbracata si tunsa ca un baietel si ca, mai mult, ar vrea sa aiba si un nume masculin si cere sa i se spuna Jhon.

Zahara pare sa fi adoptat si ea un stil vestimentar masculin, insa doar de dragul fashion-ului si nu la fel de convinsa ca Shiloh. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Angelina si fiicele ei, in centrul atentiei, pe covorul rosu. Cum arata acum Shiloh si Zahara

related posts

Modifică setările cookies