I-au facut picioare suspect de scheletice si infinit de lungi. Miley Cyrus, deformata intr-o schita care face deja inconjurul internetului


Desi este considerata de multi un adevarat sex-simbol, pentru celebrul designer Roberto Cavalli, Miley nu arata deloc ca un model adevarat. Astfel, in incercarea de a-i oferi un un look, a slabit-o excesiv si i-a transformat corpul intr-unul care sa arate ca al fetelor ce pasesc pe marile podiumuri ale lumii.


Asa cum probabil stiti deja, Miley Cyrus se pregateste sa plece intr-un turneu grandios si se lauda cu unul dintre cele mai elaborate spectacole dintre toate cele pe care le-a sustinut pana acum.

De la decoruri si pana la costume, Miley promite sa impresioneze si, din dorinta de a le impartasi fanilor cum s-a pus la punct acest turneu, a publicat impreuna cu Roberto Cavalli schitele hainelor de scena pe care le va purta. Cei doi au ignorat insa faptul ca desenul este mult prea retusat.

Daca in mod normal Miley nu arata tocmai ca un topmodel, in imaginea publicata picioarele ei sunt extrem de subtiri si infinit de lungi, ceea ce nu a putut fi ignorat de fanii care au accesat pozele pe internet. Ei au admirat insa elementele sexy si s-au declarat incantati ca o vor vedea din nou pe artista in articole sumare.

Cat despre Roberto Cavalli, aceasta nu este prima data cand deformeaza o vedeta pentru a se incadra in standardele de frumusete din lumea modei. Tot el a creat hainele lui Beyonce din turneul mondial pe care aceasta l-a sustinut anul trecut, unde si pe ea a deformat-o.

Tu ce parere ai despre idealul complet nerealist redat de designer in schita lui? Crezi ca este gresit ca a desenat-o atat de inalta si slaba?


Citeste si

 
  • I-au facut picioare suspect de scheletice si infinit de lungi. Miley Cyrus, deformata intr-o schita care face deja inconjurul internetului

related posts

Modifică setările cookies