Ian Somerhalder pur si simplu a sorbit-o din priviri. Nikki Reed,intr-una din cele mai sexy aparitii ale ei de pana acum


Nikki Reed & Ian Somelhalder au renuntat (numai) pentru o clipa la celebrele palarii fara de care nu ies din casa :) Cel mai sexy cuplu de la Hollywood a facut senzatie la un eveniment care promoveaza noua sa colectie de genti eco.


Nikki Reed este una dintre cele mai invidiate vedete de la Hollywood si asta pentru simplu motiv ca multe femei si-ar dori sa fie in locul ei. Adica sa fie casatorite cu unul dintre cei mai sexy barbati din showbiz. 

Actrita aproape ca nu iese din casa fara sotul ei, iar la evenimentele mondene sunt de nedespartit. Cum era si normal, Somerhalder a venit sa o sutina la lansarea colectiei sale de genti eco.

Nikki, care impresioneaza adesea cu street style-ul ei, nu dezamageste nici la evenimentele oficiale. Actrita a aratat stylish si sexy in acelasi timp, etalandu-si picioarele de supermodel intr-o pereche de pantaloni scurti. Nikki si-a combinat pantalonii cu o camasa alba si o pereche de sandale sexy, elegante.

Dupa eveniment, Nikki si Ian Somerhalder au revenit la vechile obiceiuri :) Paparazzii i-au surprins la o plimbare in oras cu palariile care foarte rar le "parasesc" capul ;)

  • Ian Somerhalder pur si simplu a sorbit-o din priviri. Nikki Reed,intr-una din cele mai sexy aparitii ale ei de pana acum

related posts

Modifică setările cookies