Kanye West este un norocos. Uite cum a ales sotia lui sa-l sprijine la Premiile MTV. Rochia demonstreaza tot


Kim si Kanye formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri de vedete, iar cei doi sunt mai mult decat fericiti sa isi faca intreaga viata personala...publica!


Sotii celebri apar impreuna aproape peste tot si nu de putine ori pozeaza ca niste adolescenti proaspat indragostiti. El nu isi ia niciodata privirea de la ea, uneori fiind cu totul absorbit de modul in care arata, iar ea il sustine cat de mult poate, la fiecare eveniment important.

Si cum altfel ar putea Kim Kardashian sa isi sustina sotul daca nu imbracata extrem de sexy? Doar fizicul ei iesit din comun a facut-o celebra.

Pentru Premiile MTV, la care Kanye a fost nominalizat, Kim a fost aparitia perfecta si sotia ideala: sexy, aranjata din cap pana in picioare si foarte atenta la sotul ei. Nu doar ca i-a stat alaturi ci l-a si consolat dragastoasa atunci cand acesta a pierdut premiul Video of the Year, in fata lui Beyonce.

Kim a purtat o rochie mulata, desigur, care i-a pus talia in evidenta in cel mai bun mod posibil si a incaltat o pereche de sandale  cu toc atat de subtire incat aproape ca nu se vede. Cheia succesului in a atrage insa toate privirile a fost transparenta rochiei, care a dus tinuta lui Kim la un cu totul alt nivel.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Kanye West este un norocos. Uite cum a ales sotia lui sa-l sprijine la Premiile MTV. Rochia demonstreaza tot

related posts

Modifică setările cookies