Kim Kardashian, goala si plina de sclipici. Cum s-a pozat vedeta


Kim si fotografiile sexy nu mai sunt o surpriza pentru nimeni, dar cumva vedeta inca reuseste sa isi surprinda fanii cum alegerile sale. Sotia lui Kanye West lanseaza o noua linie de produse cosmetice, si cum altfel o poate promova mai bine, daca nu de una singura. 


Ori de cate ori Kim vrea sa promoveze ceva, isi face o fotografie, o posteaza pe contul sau de Instagram, iar fanii sai devoreaza cu placere informatia noua despre vedeta preferata. Asa se face ca acum, pentur promovarea noilor sale produse cosmetice, vedeta a renuntat la haine, si-a umplut trupul de sclipici, a pozat seducator si a primit nu mai putin de 1,6 00 000 de aprecieri.

In varsta de 37 de ani, Kim are fani din tpate categoriile de varsta si o multime de tinere din intreaga lume incearca sa ii copieze stilul. In ciuda faptului ca a fost criticata de mai multe ori, pentru unele dintre postarile sale publice, vedeta vine mereu cu cate ceva nou, in materie de fotografii.
 


 

Ultralight Beams highlighters & glosses launching Dec 1st on KKWBEAUTY.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kim Kardashian si Kanye West se pregatesc sa aiba al 3 lea copil in viitorul apropiat. Cei doi au apelat la o mama surogat, care le va aduce pe lume bebelusul. Asta o va ajuta pe Kim sa fie o proaspata mamica cu un trup neschimbat si ii va aduce, cu siguranta, mai multa notorietate. 

related posts

Modifică setările cookies