Kim Kardashian, pentru prima data in haine mulate, dupa nastere. Cum arata de cand a slabit peste 14kg


Kim Kardashian a marcat prima aparitie in haine mulate dupa nasterea micutului Saint. Daca pana acum ea a apelat la tot felul de tertipuri pentru a-si ascunde kilogramele in plus, acum si-a etalat silueta asa cum este ea.


Dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, Kim Kardashian s-a retras din "lumina reflectoarelor". Motivul? A incercat pana acum sa revina la forma care a consacrat-o si a tinut un regim alimentar care da rezultate spectaculoase. Vedeta a slabit peste 14kg si nu are de gand sa se opreasca aici!

Pentru a demonstra ca se mandreste cu felul in care arata si ca e, in sfarsit, multumita de formele ei post-partum, Kim a aparut in sfarsit imbracata in haine mulate la un eveniment monden. Fara haine de blana sau veste voluminoase, vedeta de reality show le-a aratat tuturor cat e de supla.

Kim a stralucit la propriu intr-o rochie batuta in paiete negre si a facut debutul noilor ei suvite ombre, cu care s-a tot laudat pe retelele de socializare. La bratul lui Kanye West, diva s-a simtit perfect si a zambit larg pentru fotografii prezenti la Fashion LA Awards:

  • Kim Kardashian, pentru prima data in haine mulate, dupa nastere. Cum arata de cand a slabit peste 14kg

related posts

Modifică setările cookies