Lesbiana si in realitate? "M-am culcat cu Demi Lovato": cine este vedeta care face acesta marturisire socanta


Cariera muzicala si cinematografica a lui Demi Lovato se bucura de un real succes. Dupa aceasta declaratie insa, totul ar putea lua o turnura urata, cu grave consecinte in ceea ce priveste imaginea artistei.


Daca pana acum Demi Lovato a vrut sa-si pastreze relatiile si viata privata departe de ochii presei, de aceasta data fanii artistei ar putea fi socati sa afle despre adevarata orientare sexuala a artistei.

De curand, DJ-ita de origine australiana cunoscuta sub numele de Ruby Rose a marturisit intr-un post pe contul de Twitter ca ea si Demi au format la un moment dat un cuplu si ca, mai mult decat atat, au intretinut relatii intime.

Cu sprancenele groase, parul valvoi si cateva kilograme extra. Vezi ce imagini cu Shakira ar trebui sterse definitiv de pe internet

Imediat dupa postare, contul de Twitter al lui Ruby a fost luat cu asalt de fanii lui Lovato, iar DJ-ita a raspuns jignirilor care i-au fost adresate printr-un alt comentariu, de data aceasta pe Instagram.

Rose, in varsta de 27 de ani, nu s-a lasat impresionata de cuvintele urate care i-au fost adresate de fani si a spus ca fostul star Disney ar trebui sa-i multumeasca pentru ca ea este singura persoana care s-a culcat cu vedeta si nu a vandut pozele nud, din intimitate, cu ea. Chiar daca au fost schimburi de replici urate intre fani si Ruby Rose, Demi nu a facut niciun fel de declaratie in acest sens pana acum.

Marturisirea lui Ruby Rose a aparut la mai putin de o saptamana dupa ce Demi a inceput sa joace in serialul Glee, in rolul unei lesbiene. Credeti ca cele doua evenimente au vreo legatura?

  • Lesbiana si in realitate? M-am culcat cu Demi Lovato : cine este vedeta care face acesta marturisire socanta

related posts

Modifică setările cookies