Mihaela Radulescu, silueta spectaculoasa si decolteu indraznet la o prezentare de moda


Mihaela Radulescu este imaginea noii colectii Dana Budeanu, Lolita, asa ca vedeta a fost in centrul atentiei la evenimentul de lansare.


Mihaela Radulescu a purtat o tinuta sobra neagra, dar extrem de sexy, cu accentul pe decolteu. Cum de reuseste sa arate atat de bine? Mihaela a vorbit mai demult pe perfecte.ro despre secretele ei de frumusete.

Primul interviu acordat de Beyonce dupa nastere: "Jay-Z ma ajuta sa schimb scutece"

"As vrea sa pot da retete si idei salvatoare, dar ma tem ca nu le-am aflat inca... Exista , totusi, cateva deprinderi estetice pe care orice femeie, la orice varsta, trebuie sa le aiba si sa le practice cat mai performant si cred ca fiecare femeie le stie deja, macar teoretic", ne-a spus Mihaela.

Foto: Mihaela Radulescu si Dana Budeanu

 

Vezi cum arata prima colectie a Danei Budeanu, Lolita

 

"Stiu sigur ca am un noroc genetic, caci femeile din familia mea mereu au aratat mai tinere decat varsta din buletin, dar stiu si ca nu trece nicio zi din viata mea fara sa fac miscare, in orice forma, chiar si mergand pe jos, alert, 30 de minute", a spus Mihaela.

Mihaela Radulescu isi face intotdeauna somnul de frumusete si are grija sa duca o viata ordonata. "Nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata (cu exceptia paharului de vin rosu pe care-l savurez in vreo ocazie sociala), nu acumulez nervi, tristeti inutile, griji pentru care sa ma consum mai mult decat gasindu-le rezolvarea.... "Dupa 40 de ani nimeni nu mai e tanar", spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi isi poate gasi iubirea, linistea, performanta, drumul...", a incheiat Mihaela Radulescu.

  • Mihaela Radulescu, silueta spectaculoasa si decolteu indraznet la o prezentare de moda

related posts

Modifică setările cookies