Miley Cyrus, in cel mai dezinhibat pictorial de pana acum. A pozat complet dezbracata si acoperita doar cu putina vopsea


Nu mai e un secret pentru nimeni: este dezinhibata si lipsita de orice prejudecata. Miley Cyrus s-a dezbracat de orice secret si a facut niste declaratii socante pentru revista "Paper".


A socat pe toata lumea atunci cand a aparut goala pusca in videoclipul "Wrecking Ball", iar acum fostul star Disney duce lucrurile si mai departe, pozand goala pe coperta unei reviste.

In imaginea despre care vorbeste tot internetul, Miley e dezbracata de orice secret si s-a lasat fotografiata alaturi de un porc. Iar poza de pe coperta este cuminte in comparatie cu pictorialul de la interior: cititorii care au cumparat "Paper" au putut sa o admire pe fosta vedeta Disney goala si in pozitii de yoga.

Acoperita doar cu putina vopsea, Cyrus a dovedit inca o data ca este mai excentrica decat ne-am fi asteptat si a socat si prin cateva dezvaluri pe care nu le-a mai facut pana acum. Printre altele, ea s-a declarat bisexuala si a marturisit ca nu se considera nici fata, nici baiat.

"Sunt de acord cu orice fel de lucru care se face cu acordul ambelor parti si nu implica animale sau minori. Atata vreme cat este legal, e in regula din punctul meu de vedere. Pot sa fac orice cu un adult, adica o persoana de peste 18 ani, care vrea sa ma iubeasca", a spus Miley.

"Nu ma consider nici fata, nici baiat, deci nu ma intereseaza nici daca partenerul meu e fata sau baiat", a adaugat fosta vedeta Disney. Ea a mai marturisit ca la varsta de 14 ani i-a spus mamei ei ca are sentimente egale fata de ambele sexe: "Am avut legaturi si cu femei si cu barbati dar presa nu a acordat atentie momentului in care m-am vazut cu femei, asa ca putini stiu despre mine ca sunt bisexuala."

Iata ce imagini scandaloase au aparut cu vedeta si cum s-a lasat fotografiata de una dintre cele mai controversate reviste din Statele Unite ale Americii:

related posts

Modifică setările cookies