Miley Cyrus si-a facut inca doua tatuaje, intr-un loc extrem de dureros! Ce a putut sa-si deseneze de data aceasta


Artista nu se lasa pana nu va fi huiduita de admiratori, care nu o mai recunosc pe cea care interpreta atat de inocent rolul din Hannah Montana.


Miley Cyrus incepe sa-si piarda tot mai mult din inocenta si delicatetea varstei pe care o are si tinde sa devina o femeie lipsita de pudoare si decenta, dispusa sa atraga atentia admiratorilor prin poze obscene si provocatoare si gesturi exagerate, total nepotrivite pentru o tanara de 20 de ani.

A incercat sa fie sexy, dar tanara de 20 de ani a eclipsat-o. Frumusetea lui J.Lo a palit cand pe scena i s-a alaturat Taylor Swift. FOTO

Drumul gresit pe care se pare ca a pornit artista, a inceput cu prestatia ei din cadrul evenimentului de decernare a premiilor MTV unde a fost protagonista unui show erotic si a continuat cu afisarea ei in public in haine transparente sau minuscule, care abia ii acopereau partile intime ale corpului.

De parca toate acestea nu ar fi fost de ajuns, cantareata a decis sa se confeseze revistei "Rolling Stones" intr-un interviu pe care l-a acordat in urma cu putin timp si a ales sa se dezbrace pentru coperta respectivei publicatii.

Avand in vedere ca a fost prima colaborare cu revista de pana acum, Miley s-a gandit sa marcheze cumva acest moment unic din viata ei si cum altfel decat in stilul propriu. Se pare ca la orice bucurie sau suparare, cantareata apeleaza la tatuaje, singurele care ii vor aminti toata viata de anumite momente importante.

Mandra nevoie mare de ultima ei fapta, aceasta a publicat o fotografie pe pagina ei de Instagram, in care si-a aratat talpile picioarelor, pe care era tatuat titlul revistei pentru care a pozat aproape nud, "Rolling Stones".

  • Miley Cyrus si-a facut inca doua tatuaje, intr-un loc extrem de dureros! Ce a putut sa-si deseneze de data aceasta

related posts

Modifică setările cookies