Minore si casatorite. 5 vedete de la Hollywood care s-au maritat inainte de varsta legala


Se spune ca multe greseli se fac din dragoste, iar cele care au simtit pe pielea lor cat de adevarata este aceasta zicala sunt vedetele de la Hollywood. Iremediabil indragostite, cinci super celebritati despre care citesti zilnic stiri au facut greseala de a se casatori de foarte tinere cu barbati care le-au marcat viata si cariera.


Iubirea nu tine cont de culoare, statut social sau varsta, Olivia Wilde, Kim Kardashian, Drew Barrymore, Milla Jovovich si Solange Knowles intelegand cel mai bine aceasta fraza folosita de romanticii incurabili.

Te pregatesti de nunta? Alege-ti rochia perfecta inspirandu-te din stilul mireselor celebre

Afla povestile de iubire ale celebritatilor anterior mentionate, la ce varsta s-au maritat si cat de mult au rezistat casniciile lor premature.

1. Olivia Wilde

Frumoasa Olivia Wilde s-a maritat in secret la varsta de 19 ani intr-un autobuz scolar, avand numai doi martori, cu producatorul Tao Ruspoli. Nunta a avut loc in 2003, iar divortul in 2011, Wilde invocand ca intre ea si sotul ei au intervenit certuri iremediabile.

2. Kim Kardashian

Cu toate ca in Statele Unite ale Americii era considerata inca minora, Kim Kardashian s-a casatorit la varsta de 19 ani cu producatorul muzical Damon Thomas, care era cu zece ani mai in varsta ca ea. Familia vedetei nu a aflat de cununia celor doi decat la acteva luni diferenta, evenimentul avand loc in Las Vegas. Kim si Damon au divortat in 2004, cand Kardashian a initiat formalitatile.

3. Drew Barrymore

Protagonista filmului "The Holiday" s-a maritat la varsta de 18 ani, dupa ce mai fusese logodita de doua ori inainte cu doi barbati diferiti. Sotul ei de la vremea respectiva era detinatorul unui bar, pe nume Jeremy Thomas, de care vedeta a divortat la o diferenta nici mai mare nici mai mica de doua luni de la nunta.

4. Milla Jovovich

Frumoasa actrta de origine ucraineana s-a maritat la varsta de 16 ani cu un barbat de 20 de ani, actorul Sahwn Andrews alaturi de care jucase in filmul Dazed and confused. Casatoria efectuata in secret a fost anulata doua luni mai tarziu de mama actritei, care nu a fost de acord cu nebunia pe care tocmai o facusera cei doi tineri.

5. Solange Knowles

Sora mai mica a talentatei Beyonce a socat lumea showbizz-ului cand a anuntat ca se casatoreste la varsta de 17 ani cu iubitul ei de 19. Un an mai tarziu, mezina familiei Knowles anunta ca va deveni mama. Cu toate ca au incercat sa mentina relatia pe linia de plutire, cei doi tineri nu au reusit sa se intelega si au divortat trei ani mai tarziu, fara prea mare tevatura.

  • Minore si casatorite. 5 vedete de la Hollywood care s-au maritat inainte de varsta legala

related posts

Modifică setările cookies