Sunt căsătoriți, dar locuiesc în case diferite: „E o practică benefică pentru cuplu”


O relație înseamnă mai mult decât întâlniri romantice și vacanțe împreună. Înseamnă o casă împreună! Cu toate acestea, realitatea demostrează că uneori relația la distanță e soluția pentru o viață de cuplu mai... longevivă și mai interesantă!


Povestea de dragoste a Sanei Akhand cu soțul ei a devenit virală pe rețelele de socializare după ce aceasta a mărturisit că traiul în case separate după căsătorie “e secretul unui mariaj mai interesant și stabil”.

Am trăit împreună șase ani și jumătate înainte de a decide să ne stabilim propriile reguli și să facem ceea ce funcționează cel mai bine pentru noi și pentru povestea noastră de dragoste”, a explicat Sana Akhand, care locuiește la New York, de la sfârșitul lunii ianuarie.

Sana a spus pentru publicația online Insider că s-a căsătorit cu soțul ei Adnan în urmă cu aproape șapte ani. „De la primul nostru sărut până la cel al nunții noastre a trecut un an și trei luni”. Sana, care provine din Asia de Sud-Est, explică: „În cultura noastră, dacă termini facultatea, următorul pas este căsătoria. Consider că în afara de aceasta, ca femeie, mai sunt și alte lucruri importante de luat în calcul”.

De asemenea, femeia a mai povestit că vroia o căsnicie liberă în care să nu fie nevoie să renunțe la carieră. “Vroiam să am o relație bună cu soțul meu în care să nu fie nevoie să-mi schimb cursul vieții. Ne iubim foarte mult și ne respetăm libertatea. Încă de la începutul relației, el a fost cel care a contribuit cu bani, așa că m-am simțit cumva obligată să am grijă de casă măcar”, a spus ea. 

Prima mare decizie de a schimba lucrurile a venit în 2018, când amândoi au renunțat la serviciu și au plecat într-o călătorie de un an în jurul lumii. La scurt timp după întoarcerea lor s-a instalat pandemia, iar cei doi au început să simtă tot mai mult nevoia de spațiu pentru ei. Așa că, trei luni mai târziu au început să vorbească despre o relație la distanță. Au pus în practică metoda și acum spun că revin unul la atul cu mai mult dor decât o făceau înainte: “resimțim acea pasiune pe care doar la începutul unei relații o poți avea în inimă. Iar când știu că urmează să petrecem o seară romantică împreună mă pregătesc întocmai! Port cea mai sexy lenjerie și noaptea e plină de fantezie. Avem un alt fel de erotism, ne dorim unul pe altul mult mai mult! E atât de incitant. Înainte când stăteam împreună și aveam o zi proastă ne evitam, acum întâlnirile noastre au mai mult farmec. Suntem într-un plin proces de cunoaștere”, a explicat Sana.

Sana spune că viața ei nu se bazează pe canoane „tradiționale” și că unii followeri de pe rețelele de socializare chiar reacționează la acest lucru. „Și eu am fost la început puțin speriată de decizia noastră, dar apoi mi-am dat seama că nu pot trăi după regulile altora, pentru că altfel nu mi-aș trăi viața mea, ci a altcuiva. Vreau să aflu cine sunt cu adevărat și să nu trăiesc o viață plină de regrete”, a explicat Sana urmăritorilor într-un videoclip postat pe TikTok.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

  • Sunt căsătoriți, dar locuiesc în case diferite: „E o practică benefică pentru cuplu”

related posts

Modifică setările cookies