Nimeni nu s-ar fi asteptat sa faca asta. Cum are de gand Kim Kardashian sa cheltuiasca cele 2 milioane de dolari obtinute din vanzarea primelor poze cu North


Se spune despre ea ca ar face totul pentru bani si ca abia asteapta sa primeasca o oferta mare pentru a vinde in exclusivitate pozele cu primul ei copil si al lui Kanye West.


Kim Kardashian ar putea sa le faca insa o surpriza tuturor acelora care si-au format o parere atat de proasta despre ea. Potrivit TMZ si DailyMail, vedeta de reality show isi doreste, intr-adevar, sa primeasca suma imensa pentru a vinde in exclusivitate pozele cu micuta North, insa nu va pastra pentru ea banii.

Dimpotriva, Kim ii va dona unei cauza nobile, spre surprinderea tuturor.

Cel care sta in spatele deciziei pare a fi Kanye, care isi doreste o viata cat mai ferita de neplaceri pentru copila si i-a impus chiar lui Kim sa o fereasca de mediatizarile inutile.

Schimbarea starletei nu se opreste aici, potrivit tabloidelor internationale, care o citeaza pe antrenoarea ei personala, Tracy Anderson, si sustin ca voluptuoasa Kim s-a transformat complet de cand a devenit mamica.

"Ma asteptam sa fie mai vanitoasa, sa isi faca probleme legate de greutatea ei imediat dupa venirea pe lume a bebelusului, insa nici nu se pune problema de asa ceva. Am vorbit cu ea si nu este deloc stresata de acest aspect", ar fi dezvaluit Anderson.

Ce parere ai despre schimbarea neasteptata prin care trece Kim Kardashian dupa nastere? Crezi intr-adevar ca nu mai este la fel de vanitoasa sau este doar o miscare de imagine ceea ce face?

related posts

Modifică setările cookies