Noi dezvaluiri despre viata privata a lui Miley Cyrus. Ce informatii incendiare au aparut despre fosta vedeta Disney


Daca pana in prezent aparitiile controversate ale sale reprezentau principalul subiect de discutii, acum Miley Cyrus a fost luata in vizor de presa tabloida pentru un alt aspect al vietii sale.


Potrivit presei din Statele Unite, viata personala a cantaretei de 21 de ani este cel putin la fel de tumultoasa ca cea publica. Cei de la Life & Style Magazine sustin ca vedeta ar fi bisexuala si ca dupa despartirea de Liam Hemsworth ar fi avut relatii si cu femei.

 

"A experimentat si relatiile cu femei si s-a laudat ca a facut sex in trei", a declarat o sursa apropiata vedetei pentru publicatia americana.

 

Recent, Miley Cyrus a fost vazuta in compania actorului Kellan Lutz, iar inainte cu producatorul sau, Mike WILL Made It.

 

"In ultima vreme este mai interesata de femei decat de barbati. A fost devastata dupa despartirea de Liam. Nu as fi surprinsa daca o femeie ar declara peste ceva vreme ca a fost cu ea", a explicat aceeasi sursa.

 

De altfel, Miley a dat cateva semne despre faptul ca ar putea fi bisexuala, vedeta sarutandu-se cu o dansatoare la concertu lui Britney Spears.

related posts

Modifică setările cookies