"Nu rezistam jumatate de ora fara cocaina, chiar daca asta insemna sa o strecor ilegal la bordul avioanelor". Ce fosta vedeta Disney a socat cu aceasta declaratie


Desi in prezent se bucura de celebritate si de succes, atat in plan muzical, cat si in actorie, viata n-a fost mereu frumoasa sau usoara pentru Demi Lovato.


Chiar daca are doar 21 de ani, cantareata si actrita a trait suficiente experiente extreme pentru a-si scrie memoriile. Cu ocazia lansarii autobiografiei sale, "Staying Strong: 365 days a Year", Demi le-a acordat celor de la "Access Hollywood" un interviu foarte onest.

Printre altele, fostul star Disney a marturisit ca perioada adolescentei i-a fost marcata de o incontrolabila dependenta de droguri. "N-am povestit niciodata asta, dar nu puteam rezista 30 de minute sau o ora fara cocaina. Chiar daca asta insemna sa o strecor ilegal la bordul avioanelor", a marturisit ea.

"O luam ilegal la bord si apoi asteptam pana ce toata lumea de la clasa I dormea si prizam chiar acolo. Sau ma furisam la baie s-o fac. Atat de grav devenise si chiar daca aveam pe cineva cu mine, un companion care nu se droga, cineva care ma urmarea 24/24 si traia cu mine, reuseam sa o ascund si de respectiva persoana".

Vedeta din "Camp Rock" a povestit ca primul pas spre recuperare a fost sa constientizeze ce se intamplase cu ea. "Eram in drum spre un aeroport si avea cu mine o sticla de Sprite plina cu votca si era doar 9 dimineata si eu vomitam in masina si urma sa urc la bordul unui avion care ma ducea inapoi in LA, la o casa de oameni normali.", si-a amintit starul.

"Cred ca la 19 ani am avut un moment in care mi-am spus <Oh, Doamne, asta e un comportament de alcoolic. Nu e vorba ca sunt tanara si rebela si ca ma distrez.> Mi-am dat seama ca devenisem unul dintre oamenii <aceia> si ca trebuie sa ma adun".

In interviul acordat "Access Hollywood", Demi a vorbit si despre tulburarile alimentare de care a suferit in paralel cu dependenta de droguri.

"Am inceput pe la 8-9 ani. Mancam prea mult, compulsiv. Coceam prajiturele si apoi mancam toata tava. Asa am inceput sa fiu nemultumita de corpul meu. Apoi am inceput sa ma infometez, sa vomit, iar sa ma infometez - era o lupta nebuna in interiorul meu. A devenit tot mai greu si am ajuns sa vomit sange. Atunci mi-am dat seama ca daca nu ma opresc, o sa mor", a marturisit Demi.

related posts

Modifică setările cookies