O seara cu Marilyn: descopera povestea din spatele celei mai senzuale sedinte foto ale lui Marilyn Monroe


Pe 17 noiembrie 1961, fotograful Douglas Kirkland, care pe atunci avea 27 de ani, a avut ocazia sa petreaca o seara cu cel mai mare sex simbol al tuturor timpurilor, actrita Marilyn Monroe. Rezultatul acestei intalniri a fost o sedinta foto de o senzualitate rara, in care diva nu poarta altceva decat niste cearsafuri mototolite, din matase.


Sedinta foto a fost cu atat mai memorabila, cu cat Marilyn, care avea atunci 35 de ani, a murit la cateva luni de la realizarea ei.

Intr-un interviu acordat site-ului Huffington Post, fotograful a povestit despre cea mai importanta seara a carierei lui: "Nu i-am spus niciodata pune mana aici, intoarce-te in partea asta sau in cealalta. Vorbeam si ne-am sedus reciproc, de fapt. A lipsit doar partida de sex de la final, dar sexul s-a vazut pe pelicula si acesta este motivul pentru care aceste fotografii sunt ceea ce sunt."

Ideea sedintei foto i-a apartinut, de fapt, chiar starului hollywoodian. "La un moment dat, chiar Marilyn insasi a spus "Stiu ce trebuie sa facem. Ar trebui sa avem un pat si un asternut alb, din matase." Ea a insistat sa fie matase si de-acolo a pornit totul", a mai spus Kirkland.

Indiferent daca meritul este cel al atractiei dintre fotograf si model sau al talentului lui Kirkland, fotografiile sunt, cu siguranta, printre cele mai intime si senzuale instantanee realizate vreodata cu Marilyn.

Atat imaginile realizate in timpul sedintei foto, cat si cateva fotografii alb cu negru, in care Kirkland si Monroe pot fi vazuti lucrand impreuna, inainte ca actrita sa roage pe toata lumea sa paraseasca platoul, vor fi expuse intre 26 octombrie si 15 decembrie la galeria Westwood din New York.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO!

  • O seara cu Marilyn: descopera povestea din spatele celei mai senzuale sedinte foto ale lui Marilyn Monroe

related posts

Modifică setările cookies