O singura privire in ochii lor si esti pierdut. Cine sunt vedetele cu cea mai seducatoare privire din Romania? GALERIE FOTO


Fara indoiala, vedetele cu ochi alabastri si verzi au prioritate in topul vedetelor cu cea mai seducatoare privire din Romania. Detasat, in acest top conduc Antonia, Delia, Morena si Monica Dascalu!


Pe langa faptul ca este extraordinar de frumoasa, Antonia a fost si inzestrata de natura cu niste ochi verzi absolut superbi. Cantareata nu are nevoie de machiaje deosebite pentru a-i scoate in evidenta: este imposibil sa nu ii observi!

Si inlocuitoarea sa in proiectul lui Tom Boxer, Cristina Bizu "Morena" este la fel de frumoasa si are o privire de-a dreptul seducatoare. Are poate cei mai frumosi ochi verzi/albastri din showbizul romanesc.

Corina Caragea nu stie nici ea exact ce culoare au ochii ei :) Uneori verzi, alteori caprui. Un lucru este sigur: sunt superbi!

In tabara vedetelor cu ochi albastri Delia Matache si Monica Dascalu se fac imediat remarcate cu privirea lor sexy. 

Si privirea de un albastru patrunzator a Loredanei Groza te cucereste imediat.

Dar cine spune ca doar ochii albastri si verzi sunt frumosi? Madalina Ghenea este in topul vedetelor cu cei mai frumosi ochi din Romania...si ii are caprui!


Intra in galeria foto sa vezi care sunt vedetele cu cei mai seducatori ochi din showbizul romanesc!

  • O singura privire in ochii lor si esti pierdut. Cine sunt vedetele cu cea mai seducatoare privire din Romania? GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies