Pe cine vor romanii sa dezbrace in Playboy


Le-am vazut in reviste in lenjerie intima si in ipostaze provocatoare, insa au refuzat sa pozeze goale... cel putin pana acum. Desi revistele pentru barbati le-au facut oferte pentru a renunta complet la haine, unele dive din showbizul romanesc au preferat sa mai lase loc si imaginatiei...


Cititorii au votat intr-un sondaj realizat de Perfecte.ro pe cine ar vrea sa vada pe coperta revistei Playboy. Cea mai hot vedeta a momentului, Antonia, a primit cele mai multe voturi. Chiar daca fanii vor sa o vada in toata splendoarea ei, Antonia se tine tare – nu vrea sa pozeze goala.

Nu m-as dezbraca pentru faima. Nu zic niciodata, pentru ca nu stii niciodata sigur. Dar momentan nu am in program asta. Am pozat in lenjerie intima, dar atat,” a declarat Antonia.

Pe locul doi in sondajul perfecte.ro a iesit Inna. Cantereata a aparut aproape goala in FHM, dar deocamdata nu este dispusa sa reunte si la minusculul bikini.

Andreea Marin este o vedeta care in ultima perioada a refuzat pictorialele sexy. Cititorii o vor goala in Playboy. Recent s-a facut public faptul ca  in urma cu 10 ani i s-a propus sa pozeze in Playboy, insa a refuzat din cauza contractului pe care il avea cu TVR.

Pe locul 4 a iesit Andreea Balan, care adora sa pozeze sexy, dar...nu goala. “Imi place sa pozez sexy si as poza asa mereu”, a spus mai demult Andreea Balan intr-un interviu pentru Perfecte.ro . Cantareata a pozat in Playboy, insa nu s-a lasat convinsa sa renunte la haine. “

Pe locul 5 s-a clasat Valentina Pelinel, care este categorica: “Complet goala, sa imi arat partile intime, nu as poza niciodata!”
 

  • Pe cine vor romanii sa dezbrace in Playboy

related posts

Modifică setările cookies