Reactia dura a lui Demi Lovato cu privire la decesul lui Philip Seymour. Ce declaratii a facut artista


Artista, care a recunoscut ca in trecut a consumat droguri si stie care sunt urmarile pe care le pot avea aceste substante asupra corpului si mintii omului, a facut cateva declaratii surprinzatoare pe Twitter si a adus in atentia tuturor pericolul pe care il reprezinta acestea.


Demi Lovato nu a ramas indiferenta la vestea ca Philip Seymour a murit in urma unei supradoze de heroina si si-a exprimat durerea si nelinistea cu privire la acest eveniment tulburator pe o retea de socializare, unde le-a impartasit admiratorilor ei propriile pareri si concluzii la care a ajuns chiar ea, dupa ce a realizat ce impact pot avea drogurile in viata unui om.

"As vrea ca oamenii sa-si uite statutul si sa-si trateze problemele pe care le au. Drogurile nu reprezinta o parte glamour a vietii de muzician sau de actor, nu sunt misto si nici de admirat. Foarte rar se intampla ca oamenii sa-si dea seama sau sa recunoasca ceea ce li se intampla si cu atat mai mult sa realizeze cand fac abuz de droguri.", a fost declaratia a artistei.

"Este timpul ca oamenii sa reactioneze si sa se opreasca din a consuma droguri sau alcool, astfel incat sa nu ajunga sa sfarseasca asa cum li s-a intamplat multora, care nu si-au cunoscut limitele. Drogurile nu trebuie sa faca parte din viata ta. De ce sa risti sa faci asa ceva? Va rog atentionati-i pe toti, astfel incat toata lumea sa-si dea seama de gravitatea problemei.", a completat cantareata.

"Un artist incredibil care si-a pierdut viata din cauza acestei boli groaznice. Sa te odihnesti in pace, acum ca ai scapat de suferinta." a fost mesajul cantaretei pentru cel care a fost Philip Seymour.


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies