"Relatia lor este extrem de rece si distanta". Un apropiat al lui Miley Cyrus si Liam Hemsworth confirma despartirea dinaintea nuntii


Se pare ca intr-adevar fosta vedeta Disney si iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, au decis sa puna punct relatiei cu toate ca urmau sa se casatoreasca in decursul acestui an.


Desi a sustinut pana de curand ca legatura dintre ea si Liam nu a fost afectata de zvonurile din ziare, Page Six din New York Post scrie ca tinerii au decis sa petreaca putin timp separati. Mai exact, protagonistul din Hunger Games este deja in Australia, acolo unde se afla parintii lui.

Si prietenii celor doi tineri actori spun ca relatia s-a terminat, infidelitatea lui si stilul de viata dezordonat al artistei fiind principalele motive ale rupturii.

"Miley si Liam s-au despartit. Faptul ca ei ii place sa petreaca i-a pus capac”, spune un prieten al tinerilor. Un altul aduga insa ca Cyrus l-a indepartat pentru ca acesta este un fustangiu si o inseala in mod constant.

"S-au mai despartit inainte si sunt despartiti si acum. A fost un scandal destul de mare fiindca Miley a aflat de presupusa aventura cu January Jones si acum relatia lor este extrem de rece si distanta", a adaugat aceeasi sursa.

Cu toate ca Miley si-a scos deja inelul de logodna si pare concentrata pe cariera ei muzicala, fanii nu cred insa in despartirea definitiva si spun ca aceasta este doar o etape pentru cei doi. Tu ce crezi? Exista sanse de impacare?

related posts

Modifică setările cookies