S-a dezlantuit pe scena inclusiv in fata fanilor minori Cu ce gesturi i-a oripilat Miley Cyrus pe cei prezenti la concertele ei


Miley Cyrus s-a desprins total de copilarie si adolescenta si s-a transformat intr-o artista care mizeaza in show-urile ei pe seductie si sexualitate. Crezi ca e o atitudine potrivita pentru o tanara de varsta ei?


Desi are doar 21 de ani, Miley Cyrus nu mai prezinta nicio urma de decenta, inocenta sau pur si simplu bun simt fata de fanii ei, care in marea lor majoritate nu au implinit nici macar varsta majoratului. De cel putin un an de zile, artista ii supune pe acestia unor scene desprinse parca din filmele pentru adulti, in care miscarile lascive si gesturile erotice nu lipsesc.

Cu ocazia ultimelor ei concerte, Miley Cyrus si-a expus corpul in cele mai sumare tinute, s-a mangaiat in zonele intime si a mimat scene de sex cu ceilalti dansatori, spre uimirea si dezgustul admiratorilor prezenti la un show care s-a anuntat a fi doar incendiar, nu si erotic.

 

VEZI AICI GALERIA FOTO

Ce parere ai de comportamentul iesit din comun al lui Miley Cyrus? Crezi ca ar trebuie sa inceteze cu astfel de gesturi si cu o astfel de atitudine fata de fanii ei?

  • S-a dezlantuit pe scena inclusiv in fata fanilor minori Cu ce gesturi i-a oripilat Miley Cyrus pe cei prezenti la concertele ei

related posts

Modifică setările cookies