Se fotografiaza alaturi de fani dupa fiecare concert. Ultima imagine cu Selena Gomez, foarte sexy


Selena Gomez este vedeta care si-a facut un obicei din a se fotografia alaturi de fanii sai, dupa fiecare concert. Iar unele dintre imagini o arata pe cantareata cat se poate de sexy.


In varsta de 23 de ani, Selena se afla in turneul Revival, ultimul sau concert, pana in prezent, avand loc in Boston. Concert la finalul caruia Selena a repetat gestul care a devenit traditie, acela de a imortaliza momentul alaturi de fanii sai, intr-o imagine similara.

Cantareata posteaza apoi imaginile pe pagina sa de socializare si le multumeste celor care au venit sa ii vada show-ul, iar fanii sunt extaziati sa se regaseasca in Instagramul vedetei lor preferate.

Ultima imagine o arata insa pe Selena extrem de sexy, imbracata cu o pereche de pantaloni scurti care ii vin perfect si care ii lasa picioarele la vedere complet, alaturi de o bluza cu maneci lungi, lejera, care ii lasa descoperit abdomenul.

Selena a pozat parand extrem de fericita, zambind cu gura pana la urechi si scotand limba fotografului, intr-un gest mai degraba simpatic. Cantareata pare sa fi deveni un adevarat fan al jenasilor scurti, avand si alte imagini in care se lasa fotografiata alaturi de fani imbracata asa.

  • Se fotografiaza alaturi de fani dupa fiecare concert. Ultima imagine cu Selena Gomez, foarte sexy

related posts

Modifică setările cookies