Selena Gomez, asa cum fanii nu au mai auzit-o pana acum. Cum suna vocea ei cand vorbeste in spaniola


S-a nascut in Texas, tatal ei fiind mexican, iar mama ei avand radacini italiene. Selena Gomez a vorbit engleza de cand s-a lansat in serialul pentru copii Barney's si nu le-a dat fanilor ocazia sa o asculte vorbind in spaniola.


Vorbeste, deci, Selena Gomez aceasta limba latina? Aceasta a fost una din intrebarile pe care fanii si le-au adresat in legatura cu fosta vedeta Disney. Raspunsul a venit chiar de la ea, care a marturisit ca desi are nume inspirat de cantareata mexicana Selena Quintanilla si tata mexican, mai mult intelege spaniola decat o vorbeste.

"Exersez, dar mai bine o inteleg decat o vorbesc. In multe dintre interviurile pe care le-am avut cu hispanici, ei mi-au adresat intrebarile in spaniola, iar eu le-am raspuns in engleza. Mi-a fost frica sa vorbesc limba fiindca nu vreau sa gresesc ceva", a dezvaluit Selena, care a uitat limba tatalui ei biologic dupa ce a inceput sa faca scoala in America.

Mai nou insa, tanara artista a fost invitata sa reprezinte un brand de cosmetice si si-a impresionat fanii hispanici cand le-a vorbit in spaniola. Desi nu are accentul vorbitorilor nativi, Gomez i-a cucerit pe internauti, care au laudat-o pentru aceasta alegere.

related posts

Modifică setările cookies