Selena Gomez, despre relatia ei cu Justin Bieber: "M-am saturat". De ce a spus asta fosta vedeta Disney


In urma cu putin timp, paparazzi i-au tot surprins pe Selena Gomez si Justin Bieber impreuna, iesind din restaurante sau plimbandu-se in public. Evident, toti fanii si jurnalistii au speculat ca cei doi tineri au reluat relatia.


Raspunsul lor? Cea care a ales sa comenteze a fost Selena, care a fost destul de transanta in momentul in care i-au fost adresate intrebari despre Justin.

"M-am saturat, nu vreau sa mai discut despre asta", a spus fosta vedeta Disney, care a specificat ca nu s-a impacat cu fostul iubit. "Nu am intentionat niciodata ca viata mea sa se transforme in subiect de tabloid", a adaugat Gomez.

Inainte de aparitia pozelor cu ei impreuna, Justin Bieber a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a relua relatia cu fosta lui iubita, Selena Gomez. Pe-atunci, surse din anturajul brunetei sustineau ca tanara s-a simtit extrem de magulita cand a aflat cat de frumos vorbeste cantaretul despre ea si perioada in care au fost impreuna.

Chiar si asa, asta nu a oprit-o sa-si vada de drum pe cont propriu si sa-si dea intalniri cu alti barbati.Paparazzi au surprins-o pe fosta vedeta Disney la o cina cu Samuel Krost si Cully Smoller, cu primul dintre ei vedeta parand extrem de apropiata. Bineinteles, zvonurile potrivit carora tanarul i-ar fi mai mult decat un amic nu au intarziat sa apara, multi jurnalisti scriind ca el i-ar fi luat locul lui Justin in sufletul Selenei.

Nu s-a confirmat nicio noua relatie a fostei vedete Disney, cantareata sustinand ca momentan se concentreaza asupra carierei, asa ca mai avem de asteptat pana a-i revedea pe ea si Justin impreuna.

related posts

Modifică setările cookies