Selena Gomez, ispititoare intr-o rochie oranj, decoltata. Artista a facut furori pe strazile din Paris


Ultimele ei aparitii publice de la Paris Fashion Week au impresionat. Spre incantarea tuturor fanilor ei, Selena Gomez a demonstrat ca si-a cizelat gusturile si ca, mai nou, a devenit adepta unui stil vestimentar indraznet.


Intr-o rochie oranj, ultra decoltata - asa a iesit Selena Gomez pe strazile din Paris, inainte de a participa la o emisiune Virgin Radio. Cu parul prins intr-un coc supradimensionat si un machiaj de zi, natural, vedeta nu si-a neglijat fanii si s-a oprit pentru a face cateva selfie-uri alaturi de cei mai norocosi.

Ei nu au putut sa nu constate superba creatie Giambattista Valli, care i-a oferit vedetei un look ispititor, punandu-i in evidenta decolteul amplu. 

Desi in mod normal portiunea de material din zona gatului a fost conceputa pentru a fi legata intr-o funda, Selena si-a pus propria amprenta asupra look-ului si a lasat-o desprinsa, expunandu-si astfel bustul.

Iata imaginile surprinse de angajatii publicatiilor mondene la ultima aparitie publica a fostei vedete Disney din cadrul Paris Fashion Week:

  • Selena Gomez, ispititoare intr-o rochie oranj, decoltata. Artista a facut furori pe strazile din Paris

related posts

Modifică setările cookies