Toata lumea stie ca fiica lui Michael Jackson este o rebela veritabila. Ultimele imagini confirma aceste zvonuri


Fiica lui Michael Jackson, Paris, are deja un renume printre copiii rebeli ai Hollywood-ului. Tanara are o frumusete de necontestat, dar pe care o exploateaza doar intr-un anumit stil. Haine rupte, tatuaje, cercei si pierce-uri si prea putin grija pentru ce ar putea spune presa, sunt lucrurile care o caracterizeaza cel mai bine.


Pentru pictorialul marca Chanel, pe care Paris l-a avut, a avut un stil diferit: imbracata intr-o bluza alba si transparenta, care i-a lasat la vedere cerceii din sfarcuri, machiata puternic si inconjurata de adolescenti imbracati in soldati, tanara de 18 ani s-a aratat in elementul ei si a atras atentia tuturor trecatorilor.
 

 

Paris pumping gas⛽️ #parisjackson

A photo posted by Paris Alien???????? (@parisalien) on


Toata atentia trecatorilor a fost captata si in cursul zilelor trecute, cand Paris a renuntat complet la hainele stilate si la machiajul atent studiat si si-a facut aparitia cu acelasi look al sau razvratit.

Incaltata cu tenisi negri, imbracata in blugi extrem de rupti si un maiou purtat fara sutien, Paris poate fi considerata, cu siguranta, sexy. Desigur ca si de data aceasta tanara si-a lasat la vedere pierce-urile din sfarcuri si tatuajele si chiar le-a zambitm prietenoasa, fotografilor.

Paris apare coperta revistei "Rolling Stone", in luan februarie, iar cu aceasta ocazie  tanara vorbestedespre lupta cu drogurile, depresia si tentativele de suicid.

Paris duce acum o viata linistita si fericita, in cuda povestirilor pe care le-a facut si incearca sa ii urmeze sfaturile tatalui sau: "Daca vrei sa fii mai mare decat mine, trebuie sa stii ca poti. Daca nu vrei, trebuie sa stii ca poti. Vreau doar sa fii fericita."

Vezi imagini pe Daily Mail si in galeria foto de mai jos:

  • Toata lumea stie ca fiica lui Michael Jackson este o rebela veritabila. Ultimele imagini confirma aceste zvonuri

related posts

Modifică setările cookies