Topul celor mai populare vedete pe Instagram in 2016. Cine e regina retelelor de socializare


Selena Gomez este regina Instagramului in 2016, cu 103 milioane de followeri, depasind-o pe cea mai buna prietena a sa, Taylor Swift, care este urmarita ed 93 de milioane de oameni. Performanta Selenei este cu atat mai remarcabila cu cat aceasta a luat o pauza de 14 saptamani de la retelele de socializare, fiind internata pentru probleme de sanatate. 

 


In acelasi timp, Selena Gomez este tot pe primul loc si in topul celor mai multe like-uri pe Intagram. Dupa pauza pe care a luat-o pentru a primi ingrijire de specialitate pentru afectiunea de care sufera, Lupus, Selena a revenit pe Instagram si le-a multumit fanilor pentru sprijinul oferit. Postarea a primit 56.000 de like-uri in 2 minute!


Fotografia in care face reclama la Coca Cola a devenit cea mai apreciata fotografie de pe Instagram din toate timpurile, cu 5.9 milioane de like-uri. Mai precis, Selena are 8 din top 10 cele mai populare fotografii de pe Instagram.

 

O fotografie postată de Beyoncé (@beyonce) pe

Pe locul 3, dupa Taylor Swift, se plaseaza Beyonce, cu 88.9 milioane de followeri. Urmeaz Kim Kardashian cu 88.4 milioane. Fotbalistul Cristiano Ronaldo este urmarit de 82.3 persoane, iar Kylie Jenner de 80.2 milioane. 


????

O fotografie postată de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

????

O fotografie postată de Kylie (@kyliejenner) pe

  • Topul celor mai populare vedete pe Instagram in 2016. Cine e regina retelelor de socializare

related posts

Modifică setările cookies