Vedete de culoare care au devenit albe peste noapte


Desi celebritatile de peste ocean nu se confrunta cu discrimari rasiale, ci dimpotriva se bucura de milioane de fani din intreaga lume, totusi acestea incearca pe cat posibil sa renunte la culoarea naturala a pielii.


Pe langa implanturile cu silicon si rinoplastiile la care apeleaza femeile din toata lumea, celebritatile de culoare de peste ocean recurg peste noapte la toate trucurile posibile pentru a-si deschide culoarea pielii, iar transformarile sunt vizibile si atent analizate de specialisti.

Fie ca folosesc fonduri de ten deschise la culoare sau pudra in cele mai calde nuante sau apeleaza la minunatele beneficii ale Photoshop-ului, vedete precum Rihanna, Nicki Minaj, Beyonce, Tyra Banks sau Lil Kim si-au deschis peste noaptea culoarea pielii cu cel putin 2 nuante.

Se pare ca si celebritatile de culoare au ajuns la concluzia ca persoanele cu un ten deschis au mai multe sanse sa isi puna in valoare trasaturile fetei si sa straluceasca in lumina reflectoarelor. Desi frumusetea nu este definita in totalitate de culoarea parului, forma nasului sau nuanta pielii, totusi vedetele recurg la toate metodele cosmetice sau medicale pentru a fi niste dive in adevaratul sens al cuvantului.


 

  • Vedete de culoare care au devenit albe peste noapte

related posts

Modifică setările cookies