A ieșit la supermarket doar în lenjerie intimă și un sacou. Julia Fox și-a transformat blugii vechi în geantă


Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, pare dispusă să facă aproape orice ca să fie băgată în seamă de tabloide. De data asta actrița a venit cu o nouă metodă de a-i atrage pe paparazzi.

Tag-uri: #Julia Fox

Se pare că la Hollywood se acceptă orice! Actrița Julia Fox s-a gândit să se ducă la cumpărături, într-un supermarket, îmbrăcată doar în lenjerie intimă și un sacou de blugi. Controversata vedetă și-a completat look-ul cu o pereche de cizme înalte din denim și o… geantă bizară, care de fapt, este o pereche de blugi înnodată. 

După scurta idilă cu Kanye West, Julia Fox nu mai găsește alte metode de a atrage atenția asupra ei, În afară de cele vestimentare. Asta înseamnă, de fapt, că iese cât mai dezbrăcată în public.

 

Julia Fox are 32 de ani și este mămica unui băiețel de un an, însă de al cărui tată s-a despărțit. Acum actrița își împarte timpul între fiul său și cariera pe care și-o construiește post Kanye West. Pentru că i-a plăcut atenția de care s-a bucurat în ultimele luni, Julia continuă să se facă remarcată prin prisma ținutelor sale incendiare.

Sursa foto: Profimedia/Getty images

  • A ieșit la supermarket doar în lenjerie intimă și un sacou. Julia Fox și-a transformat blugii vechi în geantă

related posts

Modifică setările cookies