Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, șochează din nou. A ieșit la plimbare într-o pereche de bikini din denim


Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, are un stil vestimentar aparte, reușind să șocheze cu fiecare apariție. De data aceasta, vedeta a atras atenția fotoreporterilor când a ieșit la plimbare pe străzile din New York într-o pereche de bikini din denim.


Actriță, în vârstă de 32 de ani, a fost surprinsă pe străzile din New York într-o ținută bizară și îndrăzneață, formată dintr-o jachetă din denim, până deasupra buricului, o pereche de bikini din același material, o geantă albă și o pereche de cizme cu toc.

Look-ul neobișnuit a fost completat de sprancele decolorate și părul coafat cu un efect de wet look.

Înainte să fie iubita lui Kanye West, actrița Julia Fox nu era una din țintele paparazzilor. Însă chiar și o relație de numai o lună cu rapperul american a reușit să o scoată din anonimat.

Julia Fox are 32 de ani și este mămica unui băiețel de un an, însă de al cărui tată s-a despărțit. Acum actrița își împarte timpul între fiul său și cariera pe care și-o construiește post Kanye West. Pentru că i-a plăcut atenția de care s-a bucurat în ultimele luni, Julia continuă să se facă remarcată prin prisma ținutelor sale incendiare.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, șochează din nou. A ieșit la plimbare într-o pereche de bikini din denim

related posts

Modifică setările cookies