Pare învelită în celofan. Julia Fox a impresionat cu o nouă ținută ieșită din comun la un eveniment monden


Julia Fox este un un adevărat personaj pe scena de la Hollywood. După ce a intrat în atenția publicului datorită fostei relații cu Kanye West, vedeta a făcut tot posibilul să rămână în lumina reflectoarelor prin intermediul ținutelor extravagante.


Deși nu mulți nu sunt cu acord cu ținutele pe care le poartă, Julia Fox reușește mereu să îmbrace și să arate bine în cele mai neașteptate piese vestimentare, de la blugi cu talie extrem de joasă, fuste mini, lenjerie intimă pe stradă, până la rochii din ciolofan. 

Invitată la un eveniment monden, actrița și modelul italo-american, în vârstă de 32 de ani, a bifat o noua apariție ieșită din comun când s-a afișat pe covorul roșu într-o ținută complet din celofan. De la rochie, geantă și cizme, vedeta a defilat în piese vestimentare formate din ciolofan, care i-au lăsat la vedere formele, uimind în același timp privitorii.

Evenimentul la care a participat a avut loc în New York, în timpul Săptămânii Modei, fiind vorba de o petrecere organizată de revista de modă Harper's Bazaar.

Sursă foto: Profimedia, Getty Images

  • Pare învelită în celofan. Julia Fox a impresionat cu o nouă ținută ieșită din comun la un eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies