Julia Fox, într-o nouă ținută nepotrivită pe stradă. Ipostaza în care a fost surprinsă de data aceasta


Julia Fox și-a făcut un obicei din a purta ținute scandaloase în public, din dorința de a-i atrage pe paparazzi pe urmele ei. Până acum strategia i-a reușit!

Tag-uri: #Julia Fox

De data aceasta, actrița a ieșit cu prietenele la o plimbare pe dealurile din Santa Barbara într-o fustă atât de scurtă încât nu a reușit să îi acopere nici posteriorul.

Julia și-a completat ținuta “de scandal” cu un tricou ultra scurt, care i-a lăsat abdomenul la vedere. A avut grija să se dea cu cremă cu protecție solară înainte să plece la drum.

Aparițiile în public ale Juliei Fox sunt din ce în ce mai scandaloase. De curând, fosta iubita a lui Kanye West a ieșit la supermarket doar în lenjerie intimă și cu o pereche de blugi înnodați pe post de geantă.

Înainte să fie iubita lui Kanye West, actrița Julia Fox nu era una din țintele paparazzilor. Însă chiar și o relație de numai o lună cu rapperul american a reușit să o scoată din anonimat.

Julia Fox are 32 de ani și este mămica unui băiețel de un an, însă de al cărui tată s-a despărțit. Acum actrița își împarte timpul între fiul său și cariera pe care și-o construiește post Kanye West. Pentru că i-a plăcut atenția de care s-a bucurat în ultimele luni, Julia continuă să se facă remarcată prin prisma ținutelor sale incendiare.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

  • Julia Fox, într-o nouă ținută nepotrivită pe stradă. Ipostaza în care a fost surprinsă de data aceasta

related posts

Modifică setările cookies