A purtat pe stradă o geantă în formă de om. Julia Fox a șocat cu o nouă apariție bizară


Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile sale scandaloase, în care jonglează cu tot felul de ținute bizare, pe care nu le-a purta aproape nimeni. De curând, vedeta a șocat cu o alta ținută, în care a incorporat o geantă în forma și dimensiunile unui om.


Julia Fox, în vârstă de 34 de ani, a fost fotografiată pe strada într-o ținută cel puțin bizară. Îmbrăcată într-o geaca neagră de piele, o fustă mini gri și o pereche de cizme cu platformă, ce par imposibil de purtat, vedeta a șocat prin accesoriul inedit - o geantă de dimensiunile unei persoane, ce înfățișează o femeie blondă, îmbrăcată într-o ținută similară cu a sa.

Deși această ținută pare să le întreacă pe celealalte purtate în trecut, Julia Fox și-a făcut deja un obicei din a purta cele mai neobișnuite articole vestimentare. Cu câteva zile în urmă, a apărut în New York îmbrăcată într-o rochie roz cu un pudel gigant pe ea, iar în alte ocazii a apărut în chiloți din denim pe stradă sau rochii ce imită celofanul.

Sursă foto: Getty

  • A purtat pe stradă o geantă în formă de om. Julia Fox a șocat cu o nouă apariție bizară

related posts

Modifică setările cookies