A recunoscut în sfârșit! Kylie Jenner a dezvăluit ce intervenție estetică și-a făcut la 19 ani: "Mi-ar fi plăcut să nu fi făcut asta"


Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, a recunoscut, în sfârșit, că și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor, după ce mulți ani a susținut că nu a ajuns pe mâna medicului estetician. Dezvăluirea a venit în finala sezonului 3 al emisiunii "The Kardashians".

Tag-uri: #Kylie Jenner

Kylie Jenner, în vârstă de 25 de ani, este una dintre cele mai frumoase dintre surorile Kardashian și, desi ani la rand s-a vorbit în presă despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut pentru a arăta ca scoasă din cutie, tânăra a susținut mereu că tot ce a făcut a fost să-și pună acid în buze.

Ei bine, după ce a devenit mama, viziunea ei asupra frumuseții s-a schimbat, realizând că standardele de frumusețe pe care și le-au impus femile sunt comple greșite. Astfel, ea a devenit mai deschisa cu privire la nesigurantele sale și a început să vorbească deschis despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut.

Vorbind cu prietena ei, Anastasia, în cadrul emisiunii The Kardashians, Kylie Jenner a dezvăluit că și-a făcut o operație de mărire a sânilor la 19 ani, cu puțin timp să rămână însărcinată cu Stormi, primul ei copil.

"De asemenea, știi că mi-am operat sânii înainte de Stormi. La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani,  încă se vindecau", a recunoscut Kylie.

Vedeta a mai adăugat că, daca ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai opera niciodată, pentru că sânii ei erau perfecți așa cum i-au fost dați de Mama Natură.

"Aveam sâni frumoși, ca niște sâni naturali, pur și simplu minunați, o mărime perfectă, totul perfect, și mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată de la bun început"

Sursă foto: Instagram, Getty

  • A recunoscut în sfârșit! Kylie Jenner a dezvăluit ce intervenție estetică și-a făcut la 19 ani: Mi-ar fi plăcut să nu fi făcut asta

related posts

Modifică setările cookies