A refuzat să o jignească, deși îl obliga regizorul. Declarațiile actriței Winona Rider despre Keanu Reeves


Keanu Reeves are o reputație de om bun și de actor excelent. Așa s-a dovedit și de această dată, când Winona Ryder a dezvăluit că actorul a refuzat să o abuzeze verbal în timpul filmărilor pentru filmul “Dracula”.


În timpul unui interviu pentru Sunday Times, Ryder a vorbit despre un incident în timpul filmărilor pentru "Dracula" (1992), în care directorul Francis Ford Coppola i-a instigat pe ceilalți actori să i se alăture în a o abuza verbal pe Winona pentru a-i provoca o stare emoțională de frică. Ryder spune că  Reeves și Anthony Hopkins au refuzat să se alăture.

Scena respectivă presupunea ca personajul jucat de Ryder să stea întins pe un pat lângă Dracula ( Gary Oldman) în timp ce se transformă într-o grămadă de șobolani. Ryder spune că în spatele camerelor de filmat, Coppola urla: “Târfo! Târfo!!!” pentru a o face pe aceasta să plângă. Francis încerca să-i convigă pe Keanu și Hopkins să facă același lucru, însă aceștia au refuzat cu desăvârșire. 

Ryder a adăugat faptul că între timp s-a împăcat cu Coppola, dar considerând bunătatea lui Reeves față de ea, se vede clar de ce aceștia doi leagă o prietenie strânsă.  Ei au mai jucat în alte trei filme împreună: Viziuni întunecate (2006), Viețile secrete ale Pippei Lee (2009) și Nuntă la distanță (2018). 

Winona a declarat în trecut că este posibil ca ea și Keanu să fie căsătoriți în ochii bisericii române. "Ne-am căsătorit pe bune în filmul “Dracula”! În acea scenă, Francis a chemat un preot român adevărat. Am filmat scena și preotul a ținut toată slujba, așa că cred că suntem căsătoriți!"

Această presupunere a rămas o glumă între cei doi, Keanu declaând că Winona îi dă mesaje din când în când referindu-se la el ca și soț.

Sursă foto: Shutterstock

Vezi si: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii

related posts

Modifică setările cookies