Keanu Reeves este noua imagine Saint Laurent


Keanu Reeves este una dintre cele mai iubite vedete din lume. Oamenii obișnuiți sunt cuceriți de modestia celebrului actor. Nu de puține ori, Keanu Reeves a fost zărit petrecând timp singur în cafenele sau călătorind cu metroul. 

Tag-uri: #Keanu Reeves

Saint Laurent tocmai a anunțat că celebrul actor Keanu Reeves va fi imaginea brandului pentru colecția  de toamnă / iarna bărbați.

Directorul creativ al lui Saint Laurent, Anthony Vaccarello, a  dat recent vestea. Fotograful David Sims a făcut publice pe contul său de Instagram câteva fotografii cu actorul în vârstă de 54 de ani. 

Într-una dintre imaginile campaniei, el este fotografiat într-un sacou sacou negru cu dungi, cămașă neagră și ochelari în stil aviator și părul prins lejer la spate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SAINT LAURENT (@ysl) pe

 

În altă fotografie, Keanu Reeves poartă jeanși negri, jachetă din piele și o cămașă neagră, de această dată cu părul lăsat liber.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SAINT LAURENT (@ysl) pe

 

În cea de-a treia fotografie, faimosul actor ține capul plecat, ochii închiși și poartă o jachetă neagră stil aviator cu guler din piele de oaie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SAINT LAURENT (@ysl) pe

 

Actorul celebru este cunoscut ca unul dintre cei mai iubiți oameni pe internet. 

Introvertit, cu privire melancolică și dând dovadă de mare umilință sunt câteva dintre lucrurile pe care mulți doresc să le vadă cât mai des la celebrități. 

Este cunoscut faptul că Reeves nu numai că oferă foarte mult prin actele lui de caritate, dar îi ajută constant și pe cei din jurul lui - le-a dat bani din salariul propriu celor din echipa de efecte speciale din Matrix ca nu fie trimși în șomaj.

 Are o organizație privată care ajută spitalele pentru copii și cercetarea cancerului. Și, bineînțeles, a impresionat o lume întreagă când a fost fotografiat în compania oamenilor fără adăpost.

 

Vezi fotografii sare cu Keanu Reeves in GALERIA FOTO 

  • Keanu Reeves este noua imagine Saint Laurent

related posts

Modifică setările cookies