A șocat Instagramul cu poza sa prea… explicită. Jason Derulo, despre fotografia care i-a fost ștearsă anul trecut: "A explodat!"


Deja “bărbăția” lui Jason Derulo a ajuns legendă! După ce Instagramul i-a șters anul trecut o poză în slip pe motiv că e prea sexuală, artistul a ajuns renumit în întreaga lume nu doar pentru piesele sale, ci și pentru… dotările fizice.


Jurnaliștii de la The Sun l-au prins pe artist și au profitat de ocazie ca să îl întrebe despre poza care a făcut mega vâlvă pe internet în noiembrie 2019. Atunci Derulo a postat o imagine în slip, în care I se disting foarte bine… formele. Întrebat de fani ce ascunde acolo, artistul pus pe glume a răspuns că o “anaconda”. Atât i-a trebuit :) 

 

Cei de la Instagram au hotărât însă că poza nu corespunde standardelor comunității și i-au șters-o, lucru care l-a înfuriat atunci pe Derulo. "Nu ma pot abține, daca astea sunt dotările mele?"

Întrebat dacă iubita sa, Jena Frumes, are “plângeri”, Derulo a reacționat: “Man… what?”, un fel de “Ce-ai, omule?”   -  surprins de o asemenea întrebare.

“Sincer, cred că situația a fost un pic exagerată. Nu era o treaba așa de serioasa, dar a prins la public. În niciun caz nu am crezut că lumea va reacționa așa. E explodat, efectiv”, a spus acum Derulo.

 

  • A șocat Instagramul cu poza sa prea… explicită. Jason Derulo, despre fotografia care i-a fost ștearsă anul trecut: A explodat!

related posts

Modifică setările cookies