Jason Derulo a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală:„Sunt profund jignit”


Jason Derulo a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală, asta după ce o cântăreață aspirantă care a semnat un contract de colaborare cu artistul a depus plângere împotriva lui.


Emaza Gibson, 25 ani, susține că Jason Derulo a încheiat colaborarea cu ea după ce i-a refuzat avansurile sexuale.

Aceasta a depus plângere la Curtea Superioară din Los Angeles, în care spune că Derulo i-a promis succes „în mod rău intenționat”, după care i-a refuzat această oportunitate.

Se pare că artistul i-ar fi cerut să întrețină relații intime pentru a o ajuta în carieră.

„Comportamentul domnului Derulo față de această tânără artistă a fost disprețuitor”, a afirmat avocatul lui Gibson, Ron Zambrano, într-un comunicat.

„Nu numai că și-a încălcat promisiunile și contractul, dar amenințările sale de vătămare fizică și avansurile sexuale de neconceput față de această tânără care doar încearcă să pătrundă în industrie au fost scandaloase și ilegale”, a mai spus avocatul, potrivit People.

Un reprezentant al cântărețului a negat acuzațiile formulate în plângerea depusă la tribunal.

„Aceste acuzații sunt complet false și vătămătoare. Sunt împotriva oricăror forme de hărțuire și rămân dedicat misiunii de a susține oamenii care își urmăresc visele. Mă străduiesc să îmi trăiesc viața într-un mod care să aibă un impact pozitiv, așa că sunt profund jignit de aceste acuzații defăimătoare”, se arată în declarația făcută de reprezentantul lui Jason Derulo.

Emaza Gibson a declarat că l-a considerat de cântăreț „un mentor și supraveghetor”, însă a rămas surprinsă când i s-a spus că, pentru a reuși în industrie, trebuie să ia parte la „piele de capră și solzi de pește”, o referire la ritualuri sexuale și cocaină, conform plângerii. „Modul și momentul unei astfel de declarații au însemnat că Derulo a cerut acte sexuale de la Gibson pentru ca el să-și îndeplinească rolul de mentor, supervizor și colaborator muzical. Această cerere explicită de sex în schimbul succesului a fost întărită apoi prin comportamentul ulterior al lui Derulo”, se mai arată în actele depuse la tribunal.

Sursă foto: Instagram 

  • Jason Derulo a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală:„Sunt profund jignit”

related posts

Modifică setările cookies