Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit prin care le-au dat vestea apropiaților


Jason Derulo nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tătic. Superba lui iubită este însărcinată în câteva luni, iar de curând cei doi au aflat și sexul bebelușului. 


Starul R&B a organizat o petrecere fastuoasă, la care și-a invitat familia și prietenii. Curtea vilei din Los Angeles s-a umplut de baloane, decorațiuni și șampanie scumpă. Roz sau albastru? Asta a fost întrebarea serii, iar răspunsul a venit în urma unui foc de artificii spectaculos. 

@jasonderulo

Comment your guess before the video ends @jena

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe - Minisiren Remix] - Conkarah

Cerul s-a colorat în albastru, iar Jason și-a anunțat fanii că va fi tătic de băiat. El a realizat un clip de la party, pe care l-a postat pe contul de Tik Tok, acolo unde are peste 44 de milioane de fani. 

Cum s-au cunoscut Jason Derulo și Jena Frumes

Jason Derulo și Jena Frumes au o pasiune comună. Dacă este să ne uităm la corpul superbei blondine nu ne-ar fi deloc greu să ghicim despre ce este vorba. Cei doi s-au cunoscut la o sală de forță din Los Angeles, la începutul anului trecut, iar de atunci sunt de nedespărțit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

Jena locuiește în vila în valoare de 3 milioane de dolari a artistului și este nelipsită din clipurile lui de pe Tik Tok. Jena este fotomodel, are 27 de ani și are ca animal de companie un ... șarpe.

Fotografii: Getty Images/ Tik Tok

Vezi și VIDEO: Ce face Britney Spears la duș

 

  • Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit prin care le-au dat vestea apropiaților

related posts

Modifică setările cookies