Jason Derulo i-a cumpărat Jenei Frumes o casă de 3,6 milioane de dolari


Sunt părinții unui minunat băiețel, dar cum nu locuiesc împreună, artistul i-a asigurat mamei copilului său un nou cămin.


Jason Derulo și Jena Frumes sunt un exemplu de urmat în ceea ce privește colaborarea în creșterea unui copil. Căci, deși nu mai sunt împreună, din cauza infidelității lui, au ajuns la concluzia că micuțul lor are nevoie de ambii părinți și de cele mai bune condiții de îngrijire. Astfel că, simțindu-se dator față de fiul său, dar și vinovat față de fosta lui iubită, Jason a făcut un gest pe care orice tată responsabil ar trebui să-l facă: i-a asigurat un cămin pentru Jason King (1 an și 2 luni).

E-adevărat că e vorba despre o casă pe măsura posibilităților financiare ale lui Derulo, care are o avere de 16 milioane de dolari – bani adunați din muzică, dar și din filmulețele distribuite pe TikTok.

Potrivit TMZ, noua reședință a Jenei Frumes și a micuțului Jason King l-a costat 3,6 milioane de dolari, pentru un teren de 5.000 mp, cu o casă cu 5 dormitoare, 5 băi și o toaletă de serviciu, un cinematograf izolat fonic, o piscină cu SPA încorporat și cădere de apă tip cascadă, plus o zonă de grătar.

Desigur, noi credem, totuși, că nu e vorba numai despre bunele intenții părintești ale lui Jason, ci și de o încercare de împăcare cu Jena, la show-ul de modă al căreia a participat la Miami Swim Week, când aceasta a defilat pentru Luli Fama. Mulți au fost mirați să-l vadă acolo, în front row, mai ales după ce a înșelat-o, ceea ce a dus și la destrămarea relației lor în septembrie anul trecut, la 4 luni după nașterea fiului lor. Dar să nu uităm că, în mai, au fost văzuți petrecând împreună pe un iaht, în Miami.

Dar, judecând după poze, chiar dacă nu mai trăiesc sub același acoperiș, totul pare să fie bine în cartierul Encino!

FOTO: Profimedia

 

  • Jason Derulo i-a cumpărat Jenei Frumes o casă de 3,6 milioane de dolari

related posts

Modifică setările cookies