Actrița Rebel Wilson a dezvăluit că a fost răpită și amenințată cu arma, în Africa


Rebel Wilson sau grăsuța amuzantă de la Hollywood, celebră pentru rolurile din “Pitch Perfect”, “Isn’t It Romantic” sau “Cats”, a mărturisit recent că a trecut printr-o experiență traumatizantă. Actrița a fost răpită și amenințată cu arma de către mai mulți bărbați, în timpul unei vacanțe în Africa de Est. 


Într-un interviu oferit fostului militar Ant Middleton pentru show-ul său “Straight Talking”, difuzat de Sky One, actrița a povestit că a fost răpită sub amenințarea armei. 

Rebel Wilson se afla în Mozambic cu un grup de femei când i s-a ordonat să urce într-o mașină. Actrița nu a specificat când a avut loc incidentul. “Bărbații ăștia au coborât înarmați și ne-au spus să urcăm în camionul lor, apoi ne-au dus într-o casă în mijlocul pustietății”, a povestit Rebel, potrivit People

Actrița spune că nu și-a pierdut cumpătul, ba mai mult a fost un sprijin pentru celălalte femei răpite. “Cred că m-am descurcat bine în această situație de criză. Am fost ca un lider de echipă. (...) Ne-au pus să ne întindem pe podea și să ținem mâinile la spate. Îmi era îngrozitor de teamă că în noaptea aceea ar fi putut lua vreo femeie de acolo. Din fericire, nu a fost nimeni rănit”, a mai spus actrița. 

Rebel Wilson a spus că acest coșmar s-a sfârșit a doua zi, când ea și celălalte femei au fost eliberate. “Au venit și ne-au spus că mașina noastră este gata și putem pleca. Nimeni n-a mai pus nicio întrebare, doar am urcat în camion și câteva ore mai târziu treceam granița cu Africa de Sud”, a declarat actrița. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

 

  • Actrița Rebel Wilson a dezvăluit că a fost răpită și amenințată cu arma, în Africa

related posts

Modifică setările cookies