Rebel Wilson, actrița din Pitch Perfect, a devenit mamă la 42 de ani. Cu câteva luni în urmă anunța că are o relație cu o femeie


Rebel Wilson, actrița din "Pitch Perfect", a devenit mama unei fetițe la vârsta de 42 de ani. Copilul a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, după ce vedeta a anunțat că se iubește cu o femeie.


La scurt timp după ce și-a dezvăluit orientarea sexuală, Rebel Wilson a dat vestea că a devenit mamă unei fetițe care a venit pe lume săptămână trecută, prin intermediul unei mame surogat. Alături de o fotografie cu bebelușul, postată pe rețelele de socializare, actrița a dezvăluit și numele fetiței, care are o însemnătate aparte.

Potrivit Dailymail, numele de Royce Lilian semnifică faimă sau fiul regeului și puritate.

”Sunt peste măsură de mândră să vă anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, care a venit pe lume săptămâna trecută, prin intermediul unei mame surogat. Nici nu vă pot descrie câtă iubire simt pentru ea, este un miracol perfect. De asemenea, este profund recunoscătoare mamei surogat. ”Sunt datoare pe viață tuturor persoanelor implicate (vă știți voi), a fost un plan desăvârșit în câțiva ani. Însă vreau neapărat să-i mulțumesc superbei mame surogat, care a purtat-o și a născut-o cu atâta grijă și responsabilitate. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria mea familie, este un dar uimitor. Cel mai bun!”, a scris proaspăta mămică în timp ce și-a bucurat fanii cu o imagine a micuței Royce. 

Cu câteva luni în urmă, în iunie, Rebel Wilson a anunțat că are o relație cu designera de îmbrăcăminte şi bijuterii Ramona Agrumă:

"Am crezut că sunt în căutarea unui prinţ Disney... dar poate că de ceea aveam cu adevărat nevoie în tot acest timp era o prinţesă Disney", a scris ea pe Instagram la acea vreme.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:


  • Rebel Wilson, actrița din Pitch Perfect, a devenit mamă la 42 de ani. Cu câteva luni în urmă anunța că are o relație cu o femeie

related posts

Modifică setările cookies