Rebel Wilson, actrița care a slăbit peste 30 de kilograme, se confruntă cu infertilitatea: “Am vești proaste”


După ce a reușit să slăbească peste 30 de kilograme, ajungând la silueta dorită, Rebel Wilson a făcut un anunț trist pe Instagram.


În vârstă de 41 de ani, Rebel Wilson a decis să facă  schimbare importantă în viața ei, schimbându-și în totalitate stilul de viață. Însă, actrița se confruntă cu sindromul ovarelor polichistice, motiv pentru care a avut și probleme de greutate. Tot acest sindrom i-a cauzat infertilitatea.  „Am primit niște vești proaste astăzi și nu am avut cu cine să le împărtășesc ... dar cred că trebuie să spun cuiva”, a scris actrița recent într-o postare pe Instagram. "Pentru toate femeile de acolo care se luptă cu infertilitatea, vă simt".

Wilson a și-a împătășit mesajul alături de o fotografie sumbră a ei, îmbrăcată în negru, mergând de-a lungul plajei la apus. „Universul funcționează în moduri misterioase și, uneori, totul nu are sens ... dar sper să existe o lumină pe cale să strălucească prin toți norii întunecați”, a mai scris actrița. 

"Sunt supraponderală de vreo 20 de ani. Am început să mă îngraș când aveam vreo 20 de ani. Aveam ceva numit PCOS - sindromul ovarian polichistic - și m-am îngrășat rapid", a spus Wilson potrivit usatoday.com. "Este doar un dezechilibru hormonal și de obicei câștigi mult în greutate și așa s-a manifestat și la mine. Uneori, mă simt tristă, dar, în același timp, mi-am lucrat corpul în avantajul meu. Sunt mai conștient de sănătate și mă gândesc să întemeiez o familie", spunea actrița anul trecut. 

Sursă foto: Instagram / Getty Images

  • Rebel Wilson, actrița care a slăbit peste 30 de kilograme, se confruntă cu infertilitatea: “Am vești proaste”

related posts

Modifică setările cookies