Cum a reușit Rebel Wilson să slăbească peste 20 de kilograme. Secretul a fost dezvăluit de antrenorul ei personal


Antrenorul personal al lui Rebel Wilson, Jono Castano, dezvăluie secretele antrenamentului ei, în timp ce aceasta se antrenează din greu pentru a-și atinge greutatea ideală de 75 de kilograme.


Rebel Wilson și-a transformat complet înfățișarea după ce a slăbit 20 de kilograme în ultimele 10 luni. Antrenorul personal al vedetei, Jono Castano, a dezvăluit secretele esențiale ale antrenamentelor, potrivit dailymail.com.

Jono a declarat pentru Sunrise că nu folosește cuvântul dietă pentru a descrie schimbarea lui Rebel, susținând că este mai mult vorba de echilibru.

Jono a prezentat mai multe exerciții cu ajutorul gazdei emisiunii Sunrise, David "Kochie" Koch.Prima oară, antrenorul l-a pus pe Kockie să facă exerciții pentru bicepși cu greutăți, după care a trecut la presa pentru umeri. 

Fostul jucător de fotbal, acum expert în pierderea în greutate, a explicat că aceste două exerciții sunt baza antrenamentului pentru Rebel.

Jono a demonstrat apoi niște extensii, apoi planking cu greutăți, pe care le recomandă a fi făcute cu o greutate pe spate timp de 10 secunde.

"Exercițiile sunt doar pentru a pune corpul în mișcare. Eu combin exercițiile de rezistență cu cardio, atunci când o antrenez pe Rebel."

Acesta recomandă 45 de minute de exerciții, cinci zile pe săptămână, în combinație cu o dietă sănătoasă, pentru cei care doresc să piardă în greutate.

Jono a explicat că structura este de asemenea importantă, susținând că este important să ai o rutină pe care să o poți urma îndelungat, pentru a putea vedea rezultate.

Toate aceste informații vin după ce Rebel a anunțat că este la doar 3 kilograme distanță de greutatea ei ideală de 75 de kilograme. Aceasta și-a confirmat greutatea exactă într-o postare pe Instagram, după ce a făcut o plimbare lungă prin Los Angeles.

"Vă doresc o duminică frumoasă tuturor! Mă pregătesc de o săptămână grozavă. Săptămâna trecută a fost super aglomerată, dar m-am trezit devreme și am fost să mă plimb. Am făcut și mici alergări de 100 de metri, deși alergarea mea este probabil mersul la pas al altor oameni. Dar mă simt mândră că sunt la doar 3 kilograme de greutatea mea ideală. Transformarea lui Rebel se datorează și dietei Mayr pe care aceasta o urmează.

Sursă foto: Getty Images / Instagram Rebel Wilson

Vezi și: Pe TikTok se face educație sexuală! La How to TikTok afli mai multe

  • Cum a reușit Rebel Wilson să slăbească peste 20 de kilograme. Secretul a fost dezvăluit de antrenorul ei personal

related posts

Modifică setările cookies